Hvem er jeg?

Jeg er uddannet Indretningsarkitekt på Skolen for Boligindretning i 1976 i København (Designskolen).

Dengang foregik al læring med blyant, tusch, papir, linialer og akvaralpensler, så jeg har altid beskæftiget mig med farver og former.

Maleriet startede først da jeg og min familie i 90erne var bosat i henholdsvis Budapest og Warszawa. Her oprettede jeg små malergrupper og fandt dygtige kunstnere, som gerne ville dele ud af deres viden, heriblandt den polske kunstmaler Stanislaw Novicki.

Hjemme igen fortsatte jeg min læring på Skolen for Kunst & Design i Aarhus med undervisning af dygtige professionelle kunstnere som Saeed Fadavi og Lis Bramsen.

Jeg kom først rigtig i gang med at udstille i 00erne. I 2005 blev jeg valgt til Årets Kunstner i Ebeltoft blandt 50 andre udstillere, hvilket betød at jeg i Påsken året efter havde æren af at lave en seperatudstilling. Der blev travlhed hjemme i ateliet, og der måtte en 3 mdr. orlovsperiode til, for at jeg kunne komme i mål med de mange malerier. Der kom ikke så mange malerier med hjem, som jeg havde hængt op, så det var en stor succes. Men job og børn har altid haft 1. proritet, så først her tæt på min 3. alder er jeg gået mere konstruktivt til værks, og har nu endeligt fået lavet denne hjemmeside så jeg kan vise mine malerier frem.